Ова Политика приватности објашњава како се прикупља, користи и чува ваша приватна информација на сајту interaktivnabiblioteka.com. Молимо вас да прочитате ову Политику приватности да бисте разумели како обрађујемо ваше личне податке.

Прикупљање информација

Интерактивна библиотека прикупља следеће личне информације кроз регистрациону форму: име, презиме, број телефона, имејл адреса, школа у којој радите и место.

Коришћење информација

Информације које прикупимо користићемо искључиво за обраду и администрацију вашег корисничког налога на сајту interaktivnabiblioteka.com.

Користићемо вашу имејл адресу да вам шаљемо информације о новим садржајима, активностима или промоцијама у вези са интерактивном библиотеком. Ако не желите да примате оваква обавештења, увек имате опцију отказа.

Ваш број телефона можемо користити у случају потребе да вам пружимо подршку или обавестимо о променама у условима коришћења или политици приватности.

Чување информација

Интерактивна библиотека примењује разумне мере сигурности да би заштитила ваше личне податке и спречила недозвољен приступ или деактивацију.

Ваше личне информације ћемо чувати само онолико дуго колико је потребно за остваривање наведених сврха у овој Политици приватности.

Дељење информација

Интерактивна библиотека неће изнајмљивати или продавати ваше личне информације трећим странама без вашег претходног одобрења, осим у случајевима када је то неопходно за пружање услуга које сте захтевали (нпр. процесирање плаћања или испорука информација на ваш захтев).

Можемо делити ваше личне информације са одабраним трећим лицима која пружају услуге у наше име, као што су обрада података, хостинг сајта и сличне услуге. Таква трећа лица обавезана су нашим упутствима и мерама безбедности.

Приступ и измена личних података

Имате право да приступите својим личним подацима и унесете измене или ажурирате ваше информације у сваком тренутку.

Молимо вас да нас контактирате ако желите да избришемо ваше личне податке из наше базе.

Колачићи

Сајт interaktivnabiblioteka.com користи колачиће (компјутерске фајлове који се чувају на вашем уређају) ради прикупљања информација и могућности анализе коришћења сајта. Ово нам помаже да персонализујемо и подесимо ваше искуство када посетите наш сајт.

Ако не желите да прихватите колачиће, можете променити подешавања свог интернет претраживача да бисте их одбили или вас упозорили пре него што се колачићи сачувају.

Начин испоруке

Испорука уџбеника се врши искључиво преко курирских служби АКС и City Express и то само на територији Србије. Због проблема са преношењем робе преко административних линија, испорука се тренутно не врши на територији Косова и Метохије.

Рок испоруке

За издања која се доступна одмах рок испоруке је до 5 радних дана од тренутка када је поруџбина успешно обрађена и о томе послато обавештење наручиоцу. Обрада поруџбине се врши у року од 24 сата првог наредног радног дана од тренутка када је купац извршио поруџбину.

У случају да неко издање није доступно одмах, купац ће о томе, као и о новом року испоруке бити обавештен електронским путем.

Измене Политике приватности

Политика приватности може бити ажурирана с временом, ажурирана верзија ће бити објављена на сајту interaktivnabiblioteka.com. Молимо вас да редовно проверавате промене.

Ако имате било каква питања о овој Политици приватности или начину на који обрађујемо ваше личне податке, молимо вас да нас контактирате преко контакт информација на сајту interaktivnabiblioteka.com.